Львівщина лідирує в Україні в реалізації Державної програми енергоефективності

Львівська область – лідер серед областей України з реалізації Державної програми енергоефективності. Понад 6 тисяч мешканців області вже скористалися відшкодуванням ставки по кредитах на впровадження енергозберігаючих технологій. Інвестиції в енергоефективність – 158 млн грн. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
За цією Програмою мешканці області отримують кредити на впровадження енергозберігаючих заходів з відшкодуванням 5%-20% річних відсоткової ставки.
Окрім цього, в області діють районні програми здешевлення «теплих» кредитів, за якими з місцевих бюджетів надається додаткова компенсація тіла кредиту чи відсоткової ставки.
На сьогодні в районах та містах Львівської області діють 19 таких програм.
«Заохочуємо мешканців нашої області скористатись перевагами програм, які діють на Львівщині, а відтак ефективно використовувати енергоресурси. Усі заходи, в тому числі встановлення енергоощадного обладнання, орієнтовані на підвищення ефективності і зменшення обсягів використання енергетичних ресурсів населенням», – додав директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження ЛОДА Михайло Мельник.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ