Львів’янка стала чемпіонкою світу 2018 з жіночої боротьби

Випускниця Львівського державного університету фізичної культури Алла Черкасова у змаганнях з вільної жіночої і греко-римської боротьби виборола для збірної України першу нагороду. Про це повідомляють на сайті ЛДУФК.

«Перемога для українки стала реальністю завдяки в першу чергу максимальному прояву її морально-вольових якостей. Алла Черкасова вперше у своїй спортивній кар’єрі здобуває титул найсильнішої борчині планети, з чим ми її щиро й вітаємо!» – зазначають на сайті.

У першій сутичці 29-річна львів’янка зіткнулася із срібною призеркою Олімпіади Марією Мамашук. У чвертьфіналі на Аллу чекало протистояння з бронзовою призеркою чемпіонату Європи Вікторією Івановою Бобевою, у півфіналі Черкасова здолала дворазову чемпіонку Азіатських Ігор Фенг Чжоу, а у фіналі вигризла золоту медаль в Селени Кумби – дворазової чемпіонки Європи.

Таким чином наша чемпіонка перемогла одних із найсильніших спортсменок у своїй категорії. У своїй колекції Алла Черкасова вже має «срібло» та дві «бронзи» чемпіонатів Європи, «золото» і «срібло» Кубка світу.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ