Масований обстріл Києва: у 5 районах попадали уламки ракети, є влучання

Падіння уламків ракет зафіксовано у Печерському, Оболонському, Голосіївському та Святошинському районах Києва, відомо про 3 постраждалих.

«Внаслідок ракетної атаки зафіксовано падіння решток в Печерському районі на дах багатоповерхового житлового будинку. В Оболонському районі − решти впали на територію складських приміщень. Також в Голосіївському районі − на відкритій ділянці. Оперативні служби слідують на місця», – повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Він також додав, що у Печерському районі зафіксовано ще падіння уламків на житловий будинок, а також, що є падіння уламків у Святошинському районі. Інформація уточнюється.

Як повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, у місті є влучання.

«У Подільському районі попередньо − влучання на територію об’єкта цивільної інфраструктури. Всі служби прямують на місце. Також у Подільському районі пошкоджено газову трубу.

Частина обʼєктів та житлових будинків у кількох районах столиці знеструмлені. У деяких районах тимчасово відсутній тиск у водопровідній мережі», – повідомив Кличко.

Кличко також повідомив, що в одному з будинків у Соломʼянському районі столиці постраждало троє людей. За його словами, усіх їх госпіталізували, медики продовжують працювати на місці. Згодом він повідомив, що кількість постраждалих зросла до 10.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ