Міноборони закликало депутатів підтримати законопроєкт про військову поліцію

Міністерство оборони України закликає народних депутатів визначити пріоритетним законопроєкт № 6569-д і повернутися до його розгляду після додаткових консультацій.

Про це сказано у заяві Міноборони.

«Міністерство оборони України закликає народних депутатів визначити пріоритетним законопроєкт № 6569-д і повернутися до його розгляду після додаткових консультацій. Фахівці МОУ спільно з Генштабом та Військовою службою правопорядку готові співпрацювати з депутатами для вдосконалення цього важливого документа», – йдеться зверненні МОУ.

«Створення військової поліції є критично важливим для забезпечення правопорядку у Збройних силах України. Зокрема, в частині дотримання стандартів НАТО та розвитку системи, яка забезпечить справедливість та ефективний захист прав військовослужбовців.

Одним з пріоритетів Міністерства оборони України є створення всієї вертикалі військової юстиції: військової поліції, військової прокуратури та військових судів.

Це крок, необхідний для зміцнення обороноздатності нашої країни та забезпечення правопорядку в армії», – наголосили автори заяви.

Як відомо, цього тижня депутати зняли з розгляду проєкти законів №6569-д та 6570-д про військову поліцію.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ