На Донбасі зник український військовослужбовець

Поблизу села Миколаївка на Донбасі під час бойового зіткнення з російськими окупантами зник український військовослужбовець. Про це 5 травня повідомляє 35 окрема бригада морської піхоти, не вказуючи точної дати події.

“Сьогодні стало відомо, що тіло українського військовослужбовця може перебувати у морзі одного з міст на окупованій території. На даний час ми вживаємо усіх заходів щодо ідентифікації загиблої особи та, в разі підтвердження інформації, повернення тіла нашого побратима”, – йдеться в дописі.

У бригаді додали, що під прикриттям туману, з метою здобуття більш вигідного для себе положення, противник намагався непомітно подолати смугу забезпечення навпроти українських позицій поблизу села Миколаївка.

“Наші побратими, які в цей час несли бойове чергування на спостережному посту, вчасно помітили переміщення противника та відкрили по ворогу вогонь, примусивши його до відступу”, – йдеться в повідомленні.

В цей час на допомогу морпіхам підійшла резервна група, яка почала переслідувати ворога.
Зазначається, що для прикриття диверсантів, противник розпочав обстріл української групи з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У бригаді розповіли, що в районі негайно зникнення розпочала роботу група пошуку та евакуації. Командування бригади морської піхоти звернулося до міжнародних спостерігачів щодо встановлення режиму припинення вогню на цій ділянці, однак ворог продовжував обстріли.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ