На дорогах області снігоочисна техніка працює в посиленому режимі

На території Львівської області в посиленому режиі працює снігоочисна техніка. Для очищення автошляхів місцевого значення від снігу задіяли 75 одиниць техніки.

Як повідомляють у департаменті дорожнього господарства, станом на 14 год ускладненим залишається проїзд на 76 ділянках доріг.

“Найскладніші погодні умови у Турківському та Сколівському районах, де є опади у вигляді дощу, який при мінусовій температурі замерзає. Просимо водіїв бути уважними та обережними за кермом. Доручив підрядним організаціям до 18 години проїзд до всіх населених пунктів забезпечити належним чином”, – наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Зазначимо вночі на території області передбачається значний мокрий сніг, ожеледь. Львівська облдержадміністрація закликає мешканців області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху. У разі виявлення не розчищених або не посипаних доріг звертайтесь на гарячу лінію області «112».

Під під час ожеледиці на дорозі:
– дотримуйтесь швидкісного режиму, дистанції та відмовтесь від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій;
– при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму;
– не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманними ліхтарі;
– в умовах погіршення погодних умов з інтенсивним випадінням снігу та ожеледицею на дорогах не використовуйте автотранспорт із літніми шинами.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ