На Львівщині чоловік викрав ґаджет вартістю близько 50 тисяч гривень

18 квітня на оперативну лінію 102 з повідомленням про крадіжку з будинку звернулася 34-річна мешканка одного з сіл Стрийського району.

Про це пише поліція Львівщини.

За словами заявниці, з помешкання був викрадений ґаджет вартістю 47 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 34-річний місцевий мешканець, та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази у нього вилучені.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Нагадуємо – на початку березня Верховною Радою України внесено зміни та доповнення до ст.185 (Крадіжка), ст.186 (Грабіж), ст.187 (Розбій), ст.189 (Вимагання), ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, згідно з якими ці діяння в умовах воєнного стану передбачають максимальні покарання.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ