На Львівщині діють дві черги погодинних вимкнень світла

У понеділок, 19 грудня, у Львові та області через масовані ракетні удари ворогів по енергетичній інфраструктурі України запроваджують погодинні вимкнення світла, однак варто бути готовими й до аварійних відключень

Про це повідомляє “Еспресо.Захід“.

Відомо, що аварійні вимкнення вводяться негайно за розпорядженням диспетчера “Укренерго”, коли виникає дефіцит потужності в енергосистемі держави і триває до відповідного наступного розпорядження. Відтак спрогнозувати тривалість відключення неможливо.

Ознайомитись з графіком для кожної з груп споживачів за днями тижня можна на сайті ПрАТ “Львівобленерго” у розділі “Чому немає світла”. Також тут можна дізнатись, до якої групи відключень належить ваш будинок.

Тривалість орієнтовної відсутності електроенергії у графіку становить чотири години двічі на добу.

Цілодобовий графік погодинних відключень:

з 1:00 до 5:00;
з 5:00 до 9:00;
з 9:00 до 13:00;
з 13:00 до 17:00;
з 17:00 до 21:00;
з 21:00 до 1:00.

Графіки погодинних вимкнень – це плановані відключення електроенергії, які необхідні для того, аби зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян. Такі заходи дають можливість енергетикам якомога швидше відновити ушкоджені енергооб’єкти, балансувати систему та забезпечувати енергоживленням всіх споживачів.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ