На Львівщині розпочався конкурс мікропроектів на наступний рік

Від учора, 3 грудня 2018 року, розпочинається проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку на 2019 рік. Триватиме прийом заявок до 18 год. 31 січня 2019 року.

Прийом документів на участь здійснюється виключно на онлайн-платформі, яка створена на сайті Львівської обласної ради за посиланням.

Конкурс проводиться за такими пріоритетами:
– «Школи» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентарю.
– «Заклади дошкільної освіти» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентарю.
– «Охорона здоров’я» (районні та міські комунальні лікарні, некомерційні комунальні підприємства, центри первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторії сімейної медицини, ФАПи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентарю.
– «Культура» (народні доми, будинки культури, бібліотеки, музеї, початкові спеціалізовані мистецькінавчальні заклади (ПСМНЗ) музичні та мистецькі школи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентарю.
– «Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція вуличного освітлення комунальних доріг та пішохідних доріжок.
– «Інші пріоритети» (об’єкти усіх форм власності (окрім приватної), що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентарю, облаштування об’єктів ПЗФ.
– «Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства обласної ради» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентарю, благоустрій територій.

Гранична вартість проекту становить не більше ніж 500 тис. грн.

Гранична субвенція з обласного бюджету для проекту становить 200 тис. грн.

Необхідну інформацію про проведення конкурсу та рішення Львівської обласної ради № 750 від 25.10.2018 розміщено на офіційному сайті Львівської обласної ради за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. 2-999-808.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ