На Львівщині стартувала акція «Здавай кров – надихайся культурою!»

В умовах акції кожен донор може отримати безкоштовний квиток в один з обласних закладів культури на вибір. Для цього потрібно упродовж травня здати кров у Львівському обласному центрі служби крові.

Про це пише пресслужба ЛОВА.

Учасниками акції є 8 обласних музеїв, а також Львівський Національний Академічний театр опери та Балету, Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької, Львівська національна філармонія. їх донори можуть відвідати безкоштовно після здачі крові.

Як відбуватиметься акція:
Після здачі крові донор отримує сертифікат на відвідування одного з музеїв (прийти у будь-який робочий день музею на ваш вибір);
Або можна обрати квитки у Львівську національну оперу чи Львівську національну філармонію на конкретну виставу чи концерт обравши зручну дату.

Обласний центр крові приймає донорів з 8:30 до 13:00, з понеділка по п’ятницю, на вулиці Пекарській,65, у Львові.

Донорами можуть стати особи віком від 18 до 60 років, без хронічних захворювань, які не хворіли та не вживали ліки впродовж останніх 14 днів (антибіотики, противірусні, протизапальні), мають нормальний артеріальний тиск.

Ініціювали акцію Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА, Департамент комунікацій та внутрішньої політики Львівської ОДА, опікунська рада обласного Львівський обласний центр служби крові.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ