На Львівщині завершились антитерористичні та контрдиверсійні навчання СБУ

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Львівській області завершила планові антитерористичні та контрдиверсійні навчання.
Заходи проводились в населених пунктах області на базі декількох об’єктів масового перебування людей.

У тренуваннях брали участь регіональні підрозділи СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, підрозділи Державної прикордонної служби, Військової служби правопорядку, Патрульної поліції, а також представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

За легендою тренувань, умовна група «терористів» прибула на територію регіону для вчинення диверсійно-терористичних дій в місцях масового перебування людей та на об’єктах підвищеної небезпеки.

Підрозділи боротьби з тероризмом відпрацювали комплекс спільних дій, спрямованих на виявлення та локалізацію «зловмисників».

Головною метою заходу було підвищення рівня міжвідомчої взаємодії в умовах можливих диверсійних і терористичних загроз.

За підсумками тренувань, представники Антитерористичного Центру при СБУ провели ретельний аналіз кожного з етапів навчальної спецоперації і надали її учасникам практичні рекомендації щодо підвищення ефективності антитерористичної боротьби.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ