На Львівщині завершується процес вибору ділянки, де будуватимуть сміттєпереробний комплекс

Інвестори, які будуватимуть заводи для переробки сміття у Львівській області, зараз разом із архітекторами вивчають можливості розміщення заводів на кожній із 17 ділянок, які пропонує Львівська обласна державна адміністрація.
Про це розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської обласної державної адміністрації Назарій Романчук.
Назарій Романчук зазначив, що до кінця наступного тижня Львівська обласна державна адміністрація матиме висновки інвесторів та архітекторів і зможе оприлюднити адреси ділянок, де будуватимуть сміттєпереробні комплекси. За словами директора департаменту, комплекси передбачатимуть сортувальну лінію, переробний завод та полігон для тимчасового розміщення сміття.
Нагадаємо, у Львівській обласні державній адміністрації розробили графік громадських слухань щодо будівництва сміттєперобного заводу на території Львівщини. Упродовж місяця до 15 липня інвестори презентували місцевим громадам проекти комплексів з утилізації ТПВ.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ