На полігоні стався вибух: є загиблі та поранені військові

Сьогодні вранці, 6 липня 2018 року, під час бригадних тактичних навчань на 233-му Рівненському загальновійськовому полігоні загинули три військовослужбовця та дев’ять отримали поранення.
Про це інформує прес-служба Сухопутних військ ЗСУ.
«Під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на 233-му Рівненському загальновійськовому полігоні під час проведення стрільб загинули три військовослужбовця від отриманих травм несумісних з життям та дев’ять отримали поранення різних ступенів тяжкості», – сказано у повідомленні.

Читайте більше тут: Новини Львівщини
О 05.55 ранку під час бригадних тактичних навчань з бойовою стрільбою на 233-му Рівненському загальновійськовому полігоні під час проведення стрільб загинули три військовослужбовця від отриманих травм несумісних з життям та дев’ять отримали поранення різних ступенів тяжкості.
За попередніми даними, стався вибух міномету, внаслідок чого загинули військовослужбовці.
Рішенням командувача Сухопутних військ Збройних Сил України бригадні тактичні навчання призупинено. Призначено службове розслідування за результатами якого можна буде робити висновки, що ж сталося на вогневій позиції. На даний час обставини трагічного випадку з’ясовуються.
Командування та особовий склад висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким загиблих військовослужбовців.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ