На Сході загинув 26-річний український військовий

Учора, 20 липня 2020 року, близько 12-ої години у зоні Операції об’єднаних сил загинув 26-річний військовий з Ізяслава Василь Кравченко. Він був старшим стрільцем десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти військової частини А1257.

Про це повідомляє сайт “Є” із посиланням на Ізяславський районний військовий комісаріат.

«Василь загинув під час виконання службових обов’язків. В обідню пору противник почав обстріл і боєць отримав смертельне поранення в голову», – повідомляють у комісаріаті.

Відомо, що Василь Кравченко ще з лютого 2018 року воював на Сході, захищаючи нашу державу. У квітні цього року чоловік одружився.

В Ізяславі у військового залишилася мати та батько. Інформація про те, коли захисника привезуть на Хмельниччину, і коли відбудеться похорон, буде відома пізніше.

Нагадаємо, сьогодні, 20 липня, збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню. Противник знову застосував озброєння заборонене Мінськими домовленостями, використавши не лише міномети, але й артилерійські установки.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, ворог на світанку вів вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм та 120-ти мм мінометів по наших позиціях поблизу Миронівського. Автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети загарбники задіяли біля Причепилівки.

Ще один факт порушення припинення вогню зафіксовано неподалік Шумів. На цій ділянці фронту противник обстріляв опорні пункти наших захисників з автоматичних станкових гранатометів, стрілецького та снайперського озброєння.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” загарбники відкривали вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів біля Мар’їнки, Старогнатівки, Широкиного та Павлополя.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ