На Великодні свята правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі

На Великдень поліція працюватиме у посиленому режимі задля забезпечення порядку та дотримання карантинних заходів.

Поліцейські слідкуватимуть за дотриманням громадянами обмежень та проводитимуть роз’яснювальні бесіди.

Про це розповів Василь Віконський – начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області, повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Ми постараємось вивести якомога більше співробітників поліції безпосередньо на вулиці – максимально залучити їх до патрулювань поблизу церков. Хочу підкреслити – не потрібно думати, що якщо людина йде святити паску, їй хтось це заборонить – ми, як і раніше, проводитимемо роз’яснювальну роботу, слідкуватимемо щоб люди дотримувались дистанції, перебували у захисних масках та дотримувались інших обмежень, зокрема й чисельності людей в тому числі поза храмом, усі повинні дотримуватися фізичної дистанції 2-3 м та карантинних норм», – розповів Василь Віконський.

Начальник ГУ Національної поліції області закликав усіх мешканців до свідомості, оскільки церков і парафій дуже багато, і важливо не допустити порушень правил карантину та непорозумінь громадян із поліцією.

«Мешканці Львівщини свідомо оцінюють ситуацію, у переважній більшості дотримуються обмежень та правил карантину, не виходять без необхідності з домівок, а ті, хто давали на це добровільну згоду – перебувають у самоізоляції. Від імені поліцейських Львівщини хочу подякувати усім свідомим людям за таку позицію. Якщо виникають грубі порушення закону – реагуємо відповідно до наших повноважень – складаємо відповідні протоколи, або, якщо є підстави, порушується кримінальна справа», – повідомив Віконський.

Більше новин на: Яворів Інфон

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ