Непоправна втрата: під час воєнних дій загинули п’ятеро бійців спецпідрозділу «КОРД»

Наразі усіх їх ідентифікували за результатами проведених експертиз.

Непоправна втрата: під час воєнних дій загинули п’ятеро бійців спецпідрозділу «КОРД» з Рівненщини.

Про це пише поліція Рівненської області.

22 травня, 88 день війни… Ранок приніс для поліцейських області трагічну звістку, від якої стиснулось серце. Від почутого неможливо стримати сліз, проте надія залишалася…. До останнього ….

Під час виконання службового завдання щодо захисту суверенітету та цілісності України загинули бійці елітного підрозділу «КОРД» ГУНП в Рівненській області. Одного із них було встановлено відразу, а ще четверо — вважалися безвісти зниклими. Наразі усіх їх ідентифікували за результатами проведених експертиз.

Наші бійці, наша гордість. Біль нестерпний. Але ще важче рідним, які востаннє проводжатимуть їх на службу, цього разу у військо небесне…..

? Лейтенанту поліції Ігорю Маркову було 35. Службі в органах внутрішніх справ він присвятив 15 років свого життя. У загиблого правоохоронця залишилися дружина та двоє діток: однорічний син та шестирічна донечка.

? Без єдиного сина, чоловіка та батька залишилися рідні Андрія Оксенюка, який служив в органах внутрішніх справ понад 16 років. Старший лейтенант поліції героїчно загинув у 35 років. У нього — семирічна донька та трирічний син.

? Не дочекаються додому батьки сина — Тараса Мельника, який віддав служінню українському народові понад 10 років. Капітанові поліції назавжди 31.

?Загиблий 33-річний капітан поліції Сергій Шевчук майже 11 років присвятив службі в органах внутрішніх справ. Його синові лише десять місяців…..Рідні втратили свого захисника.

?Спецпризначенець капітан поліції Василь Нисинець на 11-му році служби героїчно загинув у 31 рік. У липні його доньці виповниться лише два роки.

Усі загиблі «кордівці» неодноразово захищали територіальну цілісність України в зоні АТО/ООС і віддали своє життя у боротьбі з російським агресором за нашу Батьківщину, зберегли вірність Присязі до кінця. Всі вони — взірець мужності та відваги, досвідчені бійці та справжні професіонали своєї справи.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ