Окупанти 5 разів обстріляли позиції українських військових

Протягом минулої доби, 30 січня, в районі проведення Операції Об’єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.

Зазначається, що неподалік Новомихайлівки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл позицій українських воїнів з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Внаслідок обстрілу двоє наших військовослужбовців отримали поранення. Захисників оперативно доставили до лікувального закладу, де їм надається необхідна медична допомога. На цьому ж напрямку, у передмісті Авдіївки, противник кілька разів відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Водночас у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, поблизу населеного пункту Золоте-4, окупанти застосували автоматичні станкові та ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Наголошується, що на обстріли збройних формувань Російської Федерації воїни ЗСУ відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

При цьому від початку поточної доби, 31 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ