Окупанти випустили біля Оріхового 8 артснарядів та 36 мін

14 січня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями 122-мм артилерійських систем, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, інформують у штабі ООС.

Зокрема чотири обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, неподалік Новотроїцького та Мар’їнки – зі стрілецької зброї, поблизу населеного пункту Невельське – з великокаліберних кулеметів та поруч з Широкиним – з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Також шість обстрілів противник здійснив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, а саме:
– поруч з Луганським – зі станкових протитанкових гранатометів;
– тричі в районі населеного пункту Оріхове – з артилерійських систем 122 калібру – 8 снарядів, з мінометів калібру 120 мм – 28 мін, з 82-мм міномету – 8 мін, а також застосував автоматичні гранатомети;
– поблизу Кримського – з міномету калібру 82 мм – 8 мін та з великокаліберних кулеметів;
– неподалік Новолуганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Минулої доби у результаті ворожих обстрілів два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали поранення.

З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз відкривали вогонь по захисниках Світлодарська, де випустили 2 міни з 82-мм міномету. Без втрат.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ