Окупанти влаштували провокацію на Донбасі та порушили режим “тиші”

За минулу добу українські військовослужбовці зафіксували два ворожі порушення проголошеного режиму припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр Операції Об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Так, поблизу Мар’їнки нашими воїнами відмічено декілька пострілів зі стрілецької зброї з боку збройних формувань Російської Федерації. Також на цій ділянці фронту за допомогою ручного протитанкового гранатомета ворог здійснив дистанційне мінування місцевості однією протипіхотною міною ПОМ-2.

Крім того, на Приазов’ї всупереч домовленостям у рамках Тристоронньої контактної групи задокументовано проліт ворожого БПЛА типу “квадрокоптер”. Засобами радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил негайно було здійснено радіоподавлення каналів управління та навігації безпілотника противника, що унеможливило його подальше використання.

Усі ці провокації противника не становили загрози нашим оборонцям, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували.

Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає. Українські захисники були напоготові адекватно реагувати на підступні дії противника.

Від початку поточної доби, 31 серпня, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не спостерігалося.

Наші воїни продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові надати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ