Окупанти влаштували провокацію на Донбасі та порушили режим “тиші”

Впродовж минулої доби, 1 вересня 2020 року, у районі проведення Операції Об’єднаних сил було зафіксовано три факти порушення режиму припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр Операції Об’єднаних сил у Facebook.

У районі Водяного, було зафіксовано вогневу активність збройних формувань Російської Федерації зі стрілецької зброї та АГС-17.

Також ворожі провокації мали місце на ділянках фронту в районі населених пунктів Майорськ, де було зафіксовано постріл із ручного протитанкового гранатомету та Мар’їнки, де відмічено кілька неприцільних черг зі стрілецької зброї.

Зазначається, що в усіх випадках дії ворога були провокативними та не несли загрози життю українським воїнам. Захисники України зброю у відповідь не застосовували.

Від початку поточної доби – 2 вересня – на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша. У смугах відповідальності бригад ЗСУ не зафіксовано жодної збройної провокації чи обстрілу, однак українські воїни пильності не втрачають та готові до миттєвого реагування на будь-які дії противника.

Наголошується також, що бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає.

“Ситуація у районі проведення Операції Об’єднаних сил повністю контрольована нашими воїнами. Підрозділи Збройних сил України та інших складових сил оборони, дотримуючись повного і всеосяжного режиму припинення вогню, продовжують сумлінно виконувати свої завдання за призначенням”, – підсумували у пресцентрі ООС.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ