Окупанти за добу 4 рази порушили режим тиші

На ділянках відповідальності наших бригад на Донбасі зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Повідомляється, що першу вогневу провокацію було помічено в районі населеного пункту Шуми. Тут ворог двічі вів неприцільний вогонь з ручних протитанкових гранатометів та підствольних гранатометів. Згодом противник активізувався і поблизу Авдіївки та Пісків, де в напрямку наших позицій окупанти здійснили по декілька пострілів зі стрілецької зброї.

“Всі вогневі провокації противника не мали загрози для українських воїнів, тому наші захисники вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає”, – заявили у штабі ООС.

Від початку поточної доби, 15 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню.

“Збройні формування Російської Федерації відкрили неприцільний вогонь з підствольного гранатомету поблизу українських позицій у передмісті Авдіївки. Провокація противника не мала загрози для наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає”, –йдеться у повідомленні.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ