Окупанти за добу 6 разів порушили режим тиші

21 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню.

Зокрема, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ неподалік Золотого-4 збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. По позиціях українських захисників неподалік Південного, Луганського та Шумів ворог вів вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отримали осколкові поранення поблизу населеного пункту Південне. Воїнів оперативно доставили до лікувального закладу та надали кваліфіковану допомогу медиків. Стан їхнього здоров’я – задовільний”, – йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” біля населеного пункту Водяне на Приазов’ї противник вів вогонь зі станкового протитанкового гранатомету.

“На численні та прицільні обстріли російсько-окупаційних військ, українські захисники відкривали вогонь у відповідь”, – зазначили у штабі ООС.

Від початку поточної доби, 22 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ