Осінній призов на військову строкову службу розпочинається з 1 жовтня

Цьогорічний осінній призов на військову строкову службу розпочинається з 1 жовтня.
Протягом вересня місяця юнакам від 18 до 27 років вже надходять повістки для проходження медичної комісії. Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (далі ТЦК та СП) нагадує, що не отримання або ігнорування повістки не є причиною, щоб не з’явитись у ТЦК та СП). Згідно з Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» призовник має самостійно з’явитись у РТЦК та СП в десятиденний термін з дня оголошення початку призову. Осінній призов згідно з Указу Президента триватиме з жовтня по грудень включно. (УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №71/2021;
Терміни проведення осіннього призову на військову строкову службу можуть бути змінені відповідним Указом Президента, у зв’язку з епідеміологічною ситуацією в Україні.
Також слід зауважити, що відстрочка, яка надавалась абітурієнтам під час весняного призову для вступу у вищі навчальні заклади, під час осіннього призову надаватись не буде! Всі хто поступив на денну форму навчання у ВУЗи мають надати у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки довідки, що вони дійсно навчаються на денній (стаціонарній) формі навчання. Заочна форма навчання права на відстрочку не надає!
Пам’ятайте, що захист Батьківщини – це Конституційний обов’язок!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ