Погіршення погоди: можливе перекриття доріг

У зв’язку з очікуваним погіршенням погоди в Україні, яке прогнозують на 4-5 січня, патрульна поліція посилить несення служби, а також залучить додаткову кількість особового складу для патрулювання доріг.

Як повідомляє “Інтерфакс-Україна”, про це на позачерговому засіданні Державної комісії з надзвичайних ситуацій у четвер у Києві повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

“У зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов ми вжили заходів щодо посиленого несення служби в тих регіонах, де очікується циклон, посилення контролю за станом доріг, постійного моніторингу ситуації та залучення максимальної кількості особового складу”, — повідомив Білошицький.

Він також зазначив, що в середньому щодня працюватимуть понад 1 500 поліцейських.

“Хочу повідомити, що в середньому цілодобово буде залучений 1 591 поліцейський для патрулювання, з яких 398 — для патрулювання доріг державного значення”, — додав Білошицький.

Своєю чергою, в. о. голови Державної агенції автомобільних доріг (“Укравтодор”) Славомир Новак закликав керівників областей, де очікується погіршення погодних умов, перекривати рух основних транспортних коридорів у разі потреби.

“Хочу звернутися до керівників областей не боятися ухвалювати радикальні рішення щодо перекриття руху на основних коридорах в областях… Приділяти особливу увагу дорогам місцевого значення”, — сказав він.

Білошицький додав, що центральний штаб працюватиме з 7.00 4 січня.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ