Поліцейські Львівщини забезпечують публічний порядок на Водохреща

Сьогодні, 19 січня 2021 року, співробітники підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області несуть службу у посиленому режимі поблизу культових споруд, храмів, а також місць освячення води та можливого купання.
Окрім того, збільшено кількість слідчо-оперативних груп для оперативного реагування на злочини та правопорушення, а також кількість нарядів, які патрулюють центральну частину Львова та інших населених пунктів області.
Головний пріоритет правоохоронців – попередження та запобігання порушень публічного порядку та злочинів, а також дотримання карантинних обмежень.
Поліцейські Львівщини звертаються до мешканців Львова та області, а також до гостей: не порушуйте публічний порядок, будьте взаємоввічливі, не зловживайте алкоголем. Якщо ви стали очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, негайно звертайтесь до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102.
Також правоохоронці закликають водіїв не сідати за кермо у стані алкогольного сп’яніння, зважати на складні погодні умови та ретельно дотримуватися Правил дорожнього руху.
Христос хрещається! Безпечних Вам свят!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ