Поліція почала всеукраїнську операцію щодо протидії незаконному обігу зброї

Сьогодні, 7 вересня перший заступник Голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін повідомив про початок всеукраїнської операції протидії обігу нелегальної зброї.
Основною метою проведення операції є протидія незаконному обігу зброї на території усієї країни, в тому числі припинення її витоку з території проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.
«Наша основна ціль – безпека громадян на території усієї країни. Лише за останню добу працівники поліції вилучили 25 одиниць вогнепальної зброї, близько двох тисяч боєприпасів та шість вибухових пристроїв. Тому, ми посилюємо свою роботу з протидії розповсюдження зброї аби убезпечити кожного українця», – наголосив В’ячеслав Аброськін. Розпочалась операція з Одещини. З сьогоднішнього дня та до особливого розпорядження працівники регіонального підрозділу поліції працюватимуть у посиленому режимі несення служби щодо припинення нелегального обігу зброї. Далі, у всіх регіонах України буде посилено роботу щодо припинення нелегального обігу зброї.
Перший заступник Голови Нацполіції зазначив, що нелегальна зброя – це не тільки порушення закону, а й причина нещасних випадків при поводжені з нею, які останнім часом збільшилися в мирних регіонах країни. Посилені заходи, у першу чергу, спрямовані на те, аби врятувати життя та здоров’я громадян, а також попередити злочини з використанням зброї.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ