Прийом документів на дотації на утримання корів

У Львівський області завершили перший етап прийняття документів на дотацію за утримання молодняка великої рогатої худоби. До уваги фізичних осіб-власників тварин: прийняття документів на дотацію продовжується, другий етап буде завершений 1 вересня.
https://yavoriv-info.com.ua/novini/novini-lvivshhini
Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Станом на 1 травня, відповідно до зведеної відомості поданої до Міністерства аграрної політики та продовольства України, в області прийняли документи від 125 фізичних осіб-власників тварин, які в своїх господарствах утримують 191 гол. молодняка. Загальна сума дотації складає 306,6 тис гривень.
Для отримання дотації власники тварин повинні подати до органів місцевого самоврядування документи:
– копії паспортів ВРХ, у випадку утримання 10 і більше голів молодняка – витяг з Єдиного державного реєстру тварин, виданий Агентством з ідентифікації і реєстрації тварин;
– копію паспорта особи – власника тварини;
– копію довідки або договору про відкриття рахунку в банку;
– копію ідентифікаційного номеру фізичної особи – власника тварини.
Дотація за молодняк надається за кожні чотири місяці його утримання із наростаючим підсумком з урахуванням віку молодняка у розмірі: за досягненням віку 4 місяці – 300 гривень за голову, 8 місяців – 700 гривень, 12 місяців – 1 500 гривень. Загалом при досягненні молодняком 12-місячного віку кожен власник тварини може отримати 2500 гривень.
Більше новин на: https://yavoriv-info.com.ua

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ