Рашисти вдарили по Запоріжжю: влучили у багатоповерхівку, є загиблі та зниклі безвісти

У ніч на 18 жовтня росіяни завдали 6 ракетних ударів по Запоріжжю, одна ракета влучила у багатоповерховий будинок.

Як повідомив у Telegram секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв, поранення дістали 4 людини. Ще три українці вважаються зниклими безвісти.

«Частково зруйновано квартири у двох під’їздах будинку», – додав Куртєв.

Постраждалмим продовжують надавати допомогу в комунальних автобусах, наметі міської ради та найближчому пункті незламності.

«На жаль, кількість загиблих зросла до 2 осіб, поранених – до 3 людей, ще 3 людей вважаються безвісти зниклими. Жителів евакуювали в безпечне місце, зігріли, надали психологічну та іншу допомогу», – повідомив у Telegram керівник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

На місці продовжують працювати екстренні служби.

«Дякую рятувальникам, що з ризиком для життя розбирають завали, що завжди перші там, де небезпечно. Дякую медикам – лікуєте, знеболюєте, витягаєте з того світу. Дякую правоохоронцям – захищаєте, забезпечуєте порядок. Дякую всім небайдужим, що допомагають, не залишаються осторонь», – додав Малашко.

Як повідомили у ДСНС, ракета зруйнувала під’їзд житлового будинку з 5 по 3 поверхи, одну людину вдалося врятувати з-під завалів.

«Внаслідок ракетної атаки у Запоріжжі загинуло дві людини, ще троє травмовані. Внаслідок чергового ракетного обстрілу було зруйнувано під’їзд житлового будинку з 5 по 3 поверхи. Співробітники ДСНС спільно із правоохоронцями та волонтерами врятували чоловіка та передали медикам», – повідомили рятувальники.

Ще 50 мешканців будинку евакуювали.

З постраждалими на місці працюють психологи ДСНС.

Аварійно-рятувальні роботи тривають.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ