Реорганізація Львівського обласного клінічного психоневрологічного диспансера

У середу, 13 червня 2018 року, у Львівській обласній раді члени комісії під час засідання з питань охорони здоров’я та соцзахисту підняли низку питань, зокрема щодо реорганізації комунального закладу «Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер» Комісія вирішила провести громадські обговорення щодо реорганізації КЗ ЛОР «Львівський обласний клінічний психоневрологічний диспансер».
Читайте більше тут: Новини Львівщини
За проектом рішення його планують приєднати до Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні. Раніше, члени комісії та департамент охорони здоров’я дійшли рішення провести громадські обговорення 26 червня у малій сесійній залі обласної ради.
Заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк зазначив, що це питання обговорюватиметься максимально прозоро та відкрито.
Комісія підтримала розгляд колективного звернення психіатрів Львівщини щодо пропозицій з вирішення проблемних питань у психіатрії. Депутати підтримали звернення кількох жителів Львівщини, які просили розглянути питання покращення житлових умов.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ