Сонячне затемнення 13 липня

Медики кажуть, що під час затемнень у деяких людей може погіршитися здоров’я.
У ніч на п’ятницю, 13 липня 2018 року, відбудеться часткове сонячне затемнення.
Часткове сонячне затемнення, коли місяць перекриває сонячний диск не повністю, почнеться в 4:48 за київським часом, максимального апогею досягне в 6:02, в 7:13 воно закінчиться.
Читайте більше тут: Новини Львівщини
Українці не зможуть його спостерігати. Найкраще його буде видно австралійцям в Мельбурні, а також тим, хто знаходиться в північних районах Антарктиди – мешканцям наукових станцій.
Затемнення дасть старт “коридору затемнень”, який триватиме місяць: 13 липня – часткове сонячне, 27 липня – місячне (найтриваліше в XXI столітті, – ред .), 11 серпня – сонячне.
“Збіг затемнення з супермісяцем 13 липня накладає сильний відбиток на психічне поле всіх людей, які можуть повністю розкритися в такі дні і виплеснути всі свої емоції і страхи у зовнішній світ”, – вважає психолог Оксана Гусєва.
Вона нагадала, що необхідно дотримуватися максимальної обережності у прояві почуттів і не нагнітати напружений емоційний фон. У такі дні слід контролювати свою поведінку, бути стриманим і не вступати в конфлікти і суперечки.
Медики попереджають, що під час затемнень, за тиждень і після нього у деяких людей можуть спостерігатися головні болі, перепади тиску, загострення хронічних хвороб, болю в серці.
Щодо впливу затемнення на кожен з знаків зодіаку, то його в першу чергу відчують ті, хто народився в період з 10 по 16 липня, а також люди, народжені під знаком Козерога.
Астрологи вважають, що для цих людей це буде період змін, і не варто цьому опиратися, а користуватися можливостями, які в зв’язку з цим будуть відкриватися.
За їх словами, даний період є позитивним для планування, тому вони рекомендують в цей час складати плани і записувати їх на папері.
Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ