Стартував прийом заявок на проект «Українська пісня»

Національний телепроект «Українська пісня», який відбудеться 26 серпня на «Арені Львів», розпочав приймати заявки від учасників.
Масштабний телепроект «Українська пісня / Ukrainian Song Project», який започатковано торік із метою пошуку, розповсюдження та промоції україномовної музики різних жанрів як в Україні, так і за кордоном, сьогодні, 12 червня, розпочав прийом заявок від учасників. Подати заявку можна до 1 серпня на сайті проекту. У серпні оргкомітет та музичні експерти «Української пісні» оберуть близько 15 фіналістів. Ці виконавці та гурти виступлять разом із найвідомішими зірками нової української сцени у грандіозному концерті, який відбудеться 26 серпня 2017 року на «Арені Львів».
Подати заявку на участь у Національному телепроекті «Українська пісня 2017» можуть виконавці та гурти з України та з-за кордону, які співають українською мовою. Відбір музичних композицій відбувається у таких жанрах: популярна музика, танцювальна музика, рок-музика, акустична музика. Перевага при відборі надається пісням молодих виконавців, які могли б стати хітовими та наповнити український музичний простір якісним контентом.
Гасло Національного телепроекту «Українська пісня / Ukrainian Song Project» – «Україна чекає, Україна вимагає української пісні!».

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ