Суд визнав доведеною провину Януковича у державній зраді

Оболонський райсуд Києва вважає достатніми докази провини екс-президента Віктора Януковича з приводу держзради і пособництва у веденні агресивної війни. Про це повідомляє УНІАН.

“Незважаючи на невизнання своєї вини обвинуваченим, суд, вислухавши показання свідків, дослідивши висновки експертів, документи і речові докази, оцінивши доводи обвинувачення та захисту, вважає, що винність обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1 статті 111 (держзрада), частиною 5 статті 27, частиною 2 статті 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України доведено належними та допустимими доказами”, – сказав суддя.

Водночас суд ще не визнав Віктора Януковича винним у вчиненні злочинів та не виніс вирок екс-керівнику України, який запрошував російські війська на нашу територію.

“Зараз проголошується, що докази є належними та допустимими та описується кожен з цих доказів”, – повідомила прес-секретар Оболонського райсуду Києва Інна Свинаренко.

Вона не змогла надати інформацію про терміни завершення проголошення вироку.

Нагадаємо, Віктор Янукович не вийшов на з’язок із судом для проголошення “останнього слова” та для вислуховування вироку.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ