Свято Останнього дзвоника

Цьогоріч, за умов карантину, школярі вчилися дистанційно протягом другого семестру. Тепер прийшов час Останнього дзвоника…

За усталеною традицією МОН рекомендує відзначати завершення навчального року в останню п’ятницю травня. Цьогоріч ця дата припадає на 29 травня. Загалом у Міністерстві дають лише рекомендації, проте адміністрація кожної школи може обирати формат та вирішувати самостійно, коли провести свято Останнього дзвоника.

Через карантин, який спричинила пандемія коронавірусу, урочисту лінійку у школах відзначатимуть онлайн. Такий дистанційний формат передбачає, що учні, вчителі, батьки заздалегідь підготують відеозвернення, вірші, пісні тощо. Все відбудеться через онлайн-платформи з можливістю відеозв’язку.

Для одинадцятикласників цей рік пройде без святкувань – МОН не рекомендує проводити випускні. Випускники зможуть зібратися відсвяткувати вже опісля скасування карантину. Атестати про завершення школи учні 11 класів отримають пізніше – у серпні.

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Щастя, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ