У Львові на хабарі піймали посадовця обласного управління лісового та мисливського господарства

Начальник відділу організував схему «поборів» зі своїх підлеглих за затвердження лісорубних квитків. Суми коливались від 2-х до 10-ти тисяч гривень.
Як з’ясувалося, посадовець систематично вимагав «данину» від керівників підпорядкованих територіальних лісопідприємств Львівщини. За певний відсоток він не втручався у їхню діяльність та затверджував лісорубні квитки на проведення рубок деревини.
Сума неправомірної вигоди залежала від кількості зрізаної деревини. Розрахунок проводився за такою формулою: 5 гривень за один кубічний метр лісу. Суми коливались від 2-х до 10-ти тисяч гривень.
Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області ДЗЕ Нацполіції, слідчі обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області затримали начальника відділу у службовому кабінеті. Він одержав ще один «транш» неправомірної вигоди – 5,2 тисячі гривень. Всі факти корупційної діяльності зафіксовані поліцейськими.
Поки обшуки проводяться у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, а також на територіях шести підпорядкованих територіальних державних лісгоспах Львівської області.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ