У Львові розпочали монтувати різдвяний ярмарок

Львів готується до свят. У період з 7 грудня 2018 року по 20 січня 2019 року на просп. Свободи (від Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької до пам’ятника Т. Шевченку) і на пл. Ринок (західна та східна сторони) функціонуватиме різдвяний ярмарок. Станом на зараз працівники монтують ярмаркові хатки. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Щорічний різдвяний ярмарок у Львові стартує 7 грудня. З метою підтримки розвитку підприємництва на території м. Львова та організації дозвілля мешканців і гостей міста, мерія щороку організовує різдвяний ярмарок. За рішенням виконавчого комітету цьогоріч організатором є товариство з обмеженою відповідальністю «Львівські Ярмарки».

Додамо, працюватиме ярмарок у робочі дні — з 11.00 год. до 22.00 год., у святкові та вихідні дні — з 10.00 год. до 23.00 год.

Організатор та учасники ярмарку повинні забезпечити встановлення 100 смітників, 16 контейнерів для сміття та 5 біотуалетів, а також здійснювати щоденне технічне прибирання території після закінчення роботи різдвяного ярмарку.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ