Україна офіційно стала частиною мисливського Євросоюзу

Мисливська спільнота України вчора, 28 квітня, офіційно стала частиною мисливського Європейського Союзу.

Про це повідомила Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь.

Зазначається, що 28 квітня у Софії (Болгарія) у форматі виїзного засідання зібралися керівники національних мисливських асоціацій Європи на щорічні збори членів FACE – Федерації мисливських та природоохоронних асоціацій Європи, котра представляє думки та відстоює права 7-ми мільйонів європейських мисливців на всіх рівнях, включно з Європейським парламентом та Єврокомісією. Порядок денний включав широкий спектр нагальних мисливських питань на європейському рівні.

«Окрім іншого, сьогодні FACE вітає Всеукраїнську асоціацію мисливців та користувачів мисливських угідь (ВАМКМУ) в якості повноправного члена. Ця організація була рекомендована Українським товариством мисливців та рибалок (УТМР) представляти мисливську громадянську спільноту України у FACE», – йдеться у офіційному повідомленні Федерації мисливських та природоохоронних асоціацій Європи.

Всеукраїнська асоціація мисливців та користувачів мисливських угідь дякує керівникам та всім національним членам FACE – European Federation for Hunting and Conservation за неймовірну довіру та таку важливу підтримку! Окрема подяка керівництву Всеукраїнської ради УТМР за якісне виконання Меморандуму про співпрацю та всебічне сприяння у дотриманні нами чинних вимог FACE до представництва України єдиною найбільшою мисливською організацією.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ