Премія імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності

Державний комітет телебачення і радіомовлення України розпочав прийом публіцистичних творів на здобуття Премії імені Івана Франка, який триватиме до 1 травня 2017 року.
Для участі у конкурсі слід подати публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, які сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національній свідомості, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства.
Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, проте не пізніше як за півроку до їх подачі.
На здобуття Премії роботи можуть подавати не лише окремі автори, але й колективи у складі не більше п’яти осіб.
Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня – у розмірі двох тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених в державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення і радіомовлення України в чотирьох номінаціях:
– за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;
– за кращий твір у телевізійній сфері;
– за кращий твір у радіомовній сфері;
– за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.
Зазначимо, що відповідно до Положення про премію імені Івана Франка одна й та сама кандидатура не може одночасно висуватися на здобуття Премії з двома й більше творами.
На здобуття Премії, подаються :клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора, примірник твору на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення, а також копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).
Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України з поміткою – на здобуття Премії імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності.
Телефон для довідок: (044) 278-86-96.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ