Уряд вирішив відчинити ПП “Рава-Руська”

Автомобільний пункт пропуску “Рава-Руська” на українсько-польському кордоні відкриється, але коли саме, поки що невідомо.
Про це пише “Yavp.pl” з пoсиланням на сайт Кабміну, рішення про відкриття пункту пропуску “Рава-Руська” було ухвалене у середу, 6 травня.

Урядовці підкреслили, що відновлення роботи пункту пропуску “Рава-Руська” дозволить значно зменшити завантаженість нині працюючих КПП “Ягодин” та “Краківець” для автомобільного сполучення з Республікою Польща.

“Крім цього, це сприятиме мінімізації великого скупчення вантажного транспорту на кордоні, що важливо в умовах поширення COVID-19, а також забезпечить стабільне здійснення міжнародної торгівлі як з Польщею, так і з ЄС в цілому”, – наголосили в уряді.

Водночас точної дати відновлення роботи КПП “Рава-Руська” посадовці не назвали. Не знають її й прикордонники. На інтерактивній карті Держприкордонслужби “Рава-Руська” досі не позначена як пункт, в якому можна перетнути кордон.

Нагадаємо, пункт пропуску на українсько-польському кордоні “Рава-Руська-Гребенне” був зачинений українською стороною 7 квітня 2020 року.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ