Усім військовозобов’язаним потрібно з’явитися до ТЦК

Військовозобов’язані громадяни мають завітати до Територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки (ТЦК та СП) для оновлення своїх облікових даних.

Про це сказав керівник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо в ефірі телемарафонупише Еnovosty.com.

Спікер зазначив, що наразі мобілізація в Україні стосується чоловіків віком від 18-60 років, яким стан здоров’я дає змогу нести службу. Він також підкреслив, що обов’язок захищати країну прописано в Конституції України.

«Для того, щоб бути готовим виконувати свій обов’язок із захисту України, необхідно з’явитися до своїх Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки та оновити свої облікові дані», — сказав Фітьо.

Представник ЗСУ зазначив, що інформація про придатність громадянина до служби може втратити актуальність, якщо він довго не відвідує ТЦК. Зокрема, йдеться про право на відстрочку.

Як зазначає спікер, інколи військовозобов’язані чоловіки з певними хворобами значаться в реєстрі ТЦК здоровими, бо не оновили дані про свій стан здоров’я. Тому потрібно пред’являти відповідні документи, щоб ресурси ТЦК і СП використовувалися правильно. Те саме стосується жінок-медиків.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ