В Україну завезли партію найдешевших автівок у світі

Для сертифікації в Україну прибула перша партія Bajaj Qute, індійського автомобіля, який вважається найдешевшим у світі.
Вартість цієї суперекономічної машини – всього 4 тисячі доларів, що можна порівняти за ціною з іномарками на «єврономерах».
Цільова аудиторія даного авто – зовсім не автолюбителі, які бажають отримати максимальну якість за невеликі гроші. Як відзначають в компанії-імпортері, автомобіль може зацікавити насамперед кур’єрські служби та компанії, що займаються доставкою дрібних товарів.
Розміри авто більш ніж скромні: довжина – 2 752 мм, ширина – 1312 мм, висота – 1650 мм. Автомобіль більше нагадує квадроцикл з кабіною, ніж авто. Проте, у цього «малюка», крім ціни, також є свої переваги. Наприклад, діаметр поворотного круга, який становить всього 3,5 м.
Автомобіль розрахований на 4 особи, але, з огляду на економічну концепцію, на комфорт розраховувати не доводиться. Втім, у салоні є ремені безпеки і вентилятор (кондиціонер не передбачений).
Максимальна швидкість Bajaj Qute – 70 км/год, витрата палива на 100 км – близько 3 літрів. Ємність багажника – 44 л. Вага індійського авто – всього 450 кг, але творці запевняють, що вони приділили достатньо уваги безпеці, використавши для кузова міцну сталь.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ