В Україні можуть створити Міністерство у справах ветеранів

Голова комітету Верховної ради у справах ветеранів, учасників АТО та військових Олександра Третьякова підтримав необхідність створення Міністерства у справах ветеранів.
Про це йшлось під час засідання комісії з питань законності, правоохоронної діяльності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської облради.
Як повідомив голова комісії Михайло Дзюдзь, Верховна рада позитивно відгукнулась на ініціативу Львівської облради.
«Комітет ВРУ підтримує єдиного координуючого органу центральної виконавчої влади, що нестиме відповідальність за створення та ефективну реалізацію державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни та їхніх сімей, та з цією метою в межах повноважень вживає відповідні заходи», – йдеться в повідомлені.
Крім того, зазначається, що «Комітет прийняв рішення внести на розгляд Верховної Ради України проект Постанови Верховної Ради «Про звернення Верховної Ради України до Кабінету Міністрів України щодо створення Міністерства України у справах ветеранів – центрального органу виконавчої влади для забезпечення формування та реалізації державної політики у сфері соціального захисту ветеранів війни».

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ