Відбудеться спільний українсько-польський бізнес-форум

Львівська обласна державна адміністрація запрошує взяти участь в Українсько-польському бізнес-форумі на Львівщині, який відбудеться 17 травня.
Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
У заході візьмуть участь керівництво Львівської області, представники дипломатичних установ, представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, інвестори та представники компаній з Республіки Польща, керівники польських підприємств, що працюють в Україні, та представники бізнес-асоціацій обох країн.
Учасники Форуму матимуть змогу безпосередньо ознайомитися з особливостями виробничого процесу на провідних підприємствах Львівщини, обговорити особливості бізнес-клімату регіону та України загалом, а також налагодити партнерські відносини з представниками влади і бізнесу.
Участь у цьому заході сприятиме налагодженню ділових контактів, встановленню партнерських відносин між представниками бізнесу, влади та бізнес-асоціацій. Захід є безкоштовним, транспортні витрати і проживання покриваються учасниками.
За додатковою інформацією щодо участі в заході потрібно звертатись до управління інвестиційної політики Львівської облдержадміністрації за телефоном: (032) 261-20-40 та/або на електронну адресу: invest.loda@gmail.com.
Форма для реєстрації:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfa3sm10azsg3rc8O3uhIp0ngs5B89sf8L0wvDzeWO0ZSB5nw/viewform

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ