Використання цифрових пристроїв під час здачі ЗНО

Учасникам зовнішнього оцінювання заборонено використовувати та мати при собі гаджети протягом часу, відведеного на виконання сертифікаційної роботи.
Цьогоріч інструктори в аудиторії звертатимуть особливу увагу на наявність в учасників смарт-годинників. Радимо залишити їх удома або ж на спеціально відведеному для речей місці, адже в разі виявлення в учасників тестування смарт-годинників, а також мобільних телефонів, навушників, флеш-накопичувачів, USB-кабелів тощо учасник змушений буде залишити пункт проведення ЗНО достроково, а результат виконання тесту з певного предмета буде анульовано.
Основна сесія зовнішнього незалежного тестування розпочнеться 23 травня. Допуск до пункту тестування буде здійснюватися за наявності чітко визначених документів: сертифікат ЗНО, документ, що посвідчує особу (серія та номер якого зазначені у Сертифікаті) та запрошення-перепустка. Для виконання роботи учасникам знадобиться ручка з пастою насиченого чорного кольору, хоча краще мати дві-три – про запас. За бажанням чи в разі потреби можна взяти з собою прозору пляшку з питною водою.
Основна сесія ЗНО з 12 предметів відбудеться з 23 травня по 16 червня. До 19 травня триває реєстрація на додаткову сесію незалежного тестування, яка відбудеться з 3 по 12 липня.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ