Виплата соціальних допомог та субсидій в області відбуватиметься без змін

Органи соціального захисту населення області продовжують працювати у штатному режимі, щоб забезпечити виплату усіх видів державних соціальних допомог, житлових субсидій та пільг.

Зокрема, 4 березня до місцевих управлінь соціального захисту населення були перераховані кошти для зарахування коштів одержувачам житлових субсидій, державних соціальних виплат тощо.

Напередодні Уряд ухвалив рішення продовжити строки державних соціальних виплат, які призначили раніше на період введення воєнного стану та одного місяця після його припинення чи скасування і виплачуються за повний місяць без звернення одержувачів до органів соціального захисту населення.

Мінсоцполітики буде своєчасного нарахувати та виплачувати людям грошові допомоги, пільги та субсидій в умовах, коли органи соціального захисту не мають змоги працювати в тих чи інших населених пунктах через активні бойові дії.

Відповідно, Міністерство спрямує кошти до АТ «Ощадбанк», яке своєю чергою, перерахує їх безпосередньо одержувачам. Громадянам, які одержували виплати через банки, АТ «Ощадбанк» перерахує кошти на їхні банківські рахунки. А людям, які отримували виплати через Укрпошту – здійснить грошовий переказ через міжнародну платіжну систему «MY TRANSFER».

Щоб отримати грошовий переказ, достатньо звернутися з паспортом та довідкою з номером РНОКПП (індивідуальним податковим номером) до будь-якого відділення Ощадбанку на території України. Зробити це можна упродовж 60 календарних днів з дати зарахування переказів.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ