Всесвітній день блондинок

Всесвітній день блондинок, що святкується 31 травня, можна назвати найсвітлішим, в буквальному сенсі слова, святом. Блондинки — це світлі голови нашої сучасності. Незважаючи на існування безлічі стереотипів, пов’язаних з кмітливістю білявих дам, вони як і раніше залишаються найбільш бажаними для чоловіків. І при цьому блондинкам не позичати розуму і винахідливості, які дозволяють їм добиватися бажаного, не витрачаючи на це масу зусиль.

Поява дня блондинок назрівала протягом всього 20 століття. Найвідоміші жінки минулого століття були блондинками. Сьогодні вони відзначають своє свято, гордо заявляючи про те, як легко і невимушено можуть вирішувати проблеми, які ставлять у глухий кут інших.

Вважається, що блондинки надзвичайно багато уваги приділяють своїй зовнішності. Варто зазначити, що ці любительки гламуру в результаті виправдовують свої старання, оскільки, будучи втіленням істинно жіночої логіки, вони підкорюють серця мільйонів чоловіків, не залишаючи шансів брюнеткам або шатенкам. Тому Всесвітній день блондинок можна цілком справедливо назвати днем краси, наївності та невимушеності.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ