Всеукраїнський конкурс на найкращий сайт закладу освіти

Розпочалась реєстрація учасників VIIІ Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти. Найкращий сайт визначатимуть у наступних номінаціях: веб-сайти сільських і міських шкіл, веб-сайти дошкільних і позашкільних навчальних закладів, а також веб-сайти професійно-технічних навчальних закладів.
Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Конкурс проводиться Інтернет Асоціацією України та ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України з метою сприяння впровадженню та поширенню сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес, забезпеченню прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, створенню умов формування закладами освіти відкритих і загальнодоступних ресурсів з інформацією про свою діяльність та оприлюднення такої інформації.
Головними критеріями для оцінювання є змістовне наповнення веб-сайтів, зручність їх використання, забезпечення можливості участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожний сайт оцінюватиметься за показниками в трьох категоріях: контент, зручність, дизайн та технічні показники. Додатково веб-сайти оцінюватимуться в номінації «Вебометричний рейтинг».
Для участі в конкурсі необхідно на електронну адресу contest@inau.ua подати заявку та анкету. Прийом заявок триватиме до 9 лютого 2018 року.
Більш детальну інформацію про умови конкурсу, анкету та зразки документів можна знайти за посиланням:
http://inau.ua/proekty/viii-vseukrayinskyy-konkurs-na-krashchyy-veb-sayt-zakladu-osvity

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ