X позачергова сесія Львівської обласної ради

У четвер, 13 липня 2017 року, відбудеться X позачергове засідання Львівської обласної ради VII скликання. Початок о 10.00 год.
Порядок денний:
1. Порядок денний X позачергової сесії.
2. Затвердження Програми заходів для налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами у м. Львові на 2017-2019 роки та внесення змін до показників обласного бюджету.
3. Внесення змін до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2017 рік і до Програми охорони навколишнього природного середовища на 2016 – 2020 роки.
4. Нагородження переможців щорічного обласного конкурсу “Екологічно чистий населений пункт” у 2017 році.
5. Реорганізація державного закладу “Дорожня станція переливання крові ДТГО “Львівська залізниця” шляхом перетворення в комунальний заклад Львівської обласної ради “Дорожня станція переливання крові”.
6. Затвердження списків присяжних для місцевих загальних судів Львівської області.
7. Звернення Львівської обласної ради.
7.1. Звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо недопущення передачі в концесію державних лісогосподарських підприємств.
7.2. Звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо фінансової підтримки державної програми “Забезпечення житлом інвалідів війни, воїнів-інтернаціоналістів”.
7.3. Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Генерального прокурора України та Апецяційного суду м.Києва щодо вироку Печерського районного суду м. Києва про добровольця антитерористичної операції Ігоря Яворського.
8. Різне.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ