Які продукти потрібно їсти, щоб ніколи не захворіти на коронавірус

Індійські медики розповіли, які продукти потрібно вживати, щоб зменшити ризик зараження коронавірусом.

Про це пише Times Now.

РЕКОМЕНДОВАНІ ПРОДУКТИ ДЛЯ ЗАХИСТУ ІМУННОЇ СИСТЕМИ
Різнокольорові овочі. Їх пігменти (хлорофіл, астаксантин, бета-каротин) мають антиоксидантні властивості, ефективно працюють на зміцнення організму.
Солодкий перець (червоний, зелений, жовтий), червона капуста, броколі є потужними підсилювачами імунної системи.
Продукти з вітаміном С. Він має безліч корисних функцій, у тому числі допомагає запобігти або вилікувати основні інфекції. Потрібно вживати в їжу лимони, апельсини, болгарський перець, капусту, яблука.
Куркума. Її основний компонент куркумін вважається потужним імунним підсилювачем, діє як протизапальний засіб.
Імбир. Гінгерол, активна речовина продукту, зменшує запалення, хронічний біль, біль у горлі.
Ягоди. Насичені вітамінами і антиоксидантами, які допомагають зміцнити імунну систему.
Пребіотики і пробіотики. Отримання хорошої добової дози продуктів, що їх містять, допомагає збалансувати кишкову флору, що вкрай важливо для підтримки здорової імунної системи. Пребіотики присутні в продуктах, багатих на клітковину, – фруктах, овочах, цілісному зерні. Пробіотики – в ферментованих: йогуртах, соєвих.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ