Заборонено фотографувати блокпости та використовувати відеореєстратори: поліція Львівщини

Львівщина надалі залишається місцем, де знаходять собі притулок сотні тисяч вимушених переселенців, тож правоохоронці роблять усе можливе, щоб ці люди почувалися у безпеці.

Крім того, поліцейські проводять заходи для недопущення мародерства, а також спільно з співробітниками інших правоохоронних структур, бійцями територіальної оборони та представниками громадських формувань у посиленому режимі патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області, чергують на блокпостах.

Правоохоронці нагадують: не знімайте фото чи відео блокпостів, української військової техніки, пересування військ, місць обстрілів та не викладайте їх у соцмережі – цим ви допомагаєте ворогу скоригувати вогонь.

Також водіям заборонено використовувати відеореєстратори та здійснювати фото- та відеозйомку доріг загального користування, об’єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, розташування військових частин тощо.

Правоохоронці закликають громадян: якщо ви стали свідком чи жертвою правопорушення, потрапили у небезпечну ситуацію, виявили підозрілий предмет, негайно телефонуйте на оперативну лінію 102 – поліцейські Львівщини готові відреагувати негайно.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ