Завтра Львівська обласна рада збереться на сесію

Завтра, 10 жовтня 2017 року, відбудеться II пленарне засідання XI чергової сесії Львівської обласної ради. Про це йдеться на сайті Львівської обласної ради.
Початок о 10:00 год.
У порядку денному сесії 29 питань.
Зокрема питання про внесення змін до обласних програм та показників обласного бюджету. Також питання про реєстрацію речових прав КЗ ЛОР «Львівський історичний музей» на земельні ділянки у Львові.
Депутати мають заслухати звіт головного лікаря комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний клінічний перинатальний центр».
Окрім того в порядку денному питання про реорганізацію комунального закладу Львівської обласної ради «Комунальний дитячий кардіоревматологічний санаторій» шляхом приєднання його до КЗ ЛОР «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит».
Ще одне питання – про реорганізацію комунального закладу Львівської обласної ради «Дитячий туберкульозний санаторій» шляхом приєднання його до КЗ ЛОР «Львівський обласний протитуберкульозний диспансер».
Також депутати мають розглянути питання «Про оформлення права власності на об’єкти культурної спадщини».
У порядку денному є два питання, які стосуються надання гірничого відводу товариству з обмеженою відповідальністю «Розвадів будматеріали» на Розвадівське родовище вапняків та Розвадівське родовище пісків.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ